Uw nieuwe sieraden, snel en veilig bij u thuis bezorgd!

Retourneren en ruilen

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen heeft u de mogelijkheid om binnen veertien dagen te retourneren. Het product dient onbeschadigd met het garantiebewijs, indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking, teruggestuurd te worden. Uw retour zal na ontvangst per e-mail bevestigd worden.

Juwelier Paul Pannekoek behoudt het recht om geretourneerde artikelen te weigeren, of om slechts een deel van het betaalde bedrag aan u te retourneren, indien het product dat geretourneerd is naar het oordeel van Juwelier Paul Pannekoek gebruikt is of door uw schuld of nalatigheid beschadigd is.

Indien u de overeenkomst binnen de zichtperiode wenst te ontbinden, dient u de retourneerprocedure te volgen klik hier. Hierbij zijn de kosten van en het risico voor het retourneren voor uw rekening. Pakketten die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden NIET door ons in ontvangst genomen.


Wij verzoeken u het pakket met het product aangetekend (i.v.m. verzekering) te versturen naar:

Juwelier Pannekoek
Hoofdstraat Obergum 2
9951 AH Winsum

Juwelier Pannekoek zal na ontbinding van de overeenkomst zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen, het betaalde bedrag retourneren via bank of giro.

U kunt het retourformulier ook gebruiken als u een artikel wit ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur. U retourneert uw oude bestelling binnen het zichttermijn en geeft gelijk uw nieuwe bestelling door op het formulier.