Uw nieuwe sieraden, snel en veilig bij u thuis bezorgd!

Over ons

Winkel Juwelier Pannekoek te Winsum Groningen

Juwelier Pannekoek is een familiebedrijf en vindt zijn oorsprong in 1908. Wij zijn de vierde generatie en zijn sinds 2009 de trotse opvolgers van onze vader Paul Pannekoek. Al meer dan 100 jaar is de zaak gevestigd in Winsum, een dorp dat ongeveer 15 kilometer ten noorden van de stad Groningen ligt. Sinds 1920 zit de zaak in het pand bij ‘De Boog’ in het centrum van het dorp.

In de beginperiode werden er voornamelijk klokken, wekkers, barometers en horloges verkocht. In de loop der jaren heeft de zaak zich ontwikkelt tot een professionele zaak met een breed assortiment van horloges en sieraden. Naast een mooie, tijdloze basiscollectie voeren wij merken als: Seiko, Pulsar, Jacob Jensen, Danish Design, Alfex, Ice-Watch, M&M, Trollbeads, Rabinovich, Quoins, Zinzi en Piccolo. De collectie wordt altijd met de grootste zorgvuldigheid samengesteld in combinatie met de laatste trends. Het grootste gedeelte van onze collectie vindt u in de webshop. Met betrekking tot trouwringen adviseren wij u om bij ons langs te komen in de zaak voor een persoonlijke beleving.

Naast het assortiment kunt u ook bij ons terecht voor reparaties van sieraden, horloges en klokken. Voorheen werden bijna alle reparaties aan huis uitgevoerd door Paul. Op dit moment hebben we drie verschillende mensen die de reparaties voor ons uitvoeren. De uitvoering van de reparaties duren ongeveer een week met uitzondering van klokken.

Naast de verkoop zijn we ook gespecialiseerd in de inkoop van oud goud. Wij zullen uw goud zorgvuldig testen en geven gegarandeerd een goede prijs.

Ons doel is om samen met de klant het ideale horloge of sieraad te vinden, passend bij de gelegenheid. Daarbij hechten wij grote waarde aan klantvriendelijkheid en service.

Wilt u graag een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@juwelierpannekoek.nl of bel naar 0595 44 14 33